Gradimo puno više od zgrada.

O NAMA

Tvrtka Tim-color d.o.o. je obiteljska tvrtka koja posluje preko 20 godina. Ljudi na prvom mjestu Imati sjajne ljude razlog je zašto Tim-color postoji i danas. Vođen vrijednostima Naš rad pokreću povjerenje, suradnja, predanost, poštovanje i inovativnost. Utvrđeni stručnjaci Naši zaposlenici posjeduju stručno i organizacijsko znanje.

Pouzdani graditelji Radite s timom koji daje dodatne korake kako bi vaš projekt premašio očekivanja. Naš tim postavlja prava pitanja, rješava probleme prije nego što nastanu i nudi alternativna rješenja, ako je potrebno, u skladu s vašim proračunom i rokovima. settings.

Cilj nam je osigurati našim klijentima pružanje potpune usluge, od odluke o izvođenju radova do primopredaje objekata u optimalnim rokovima. Svaki projekt započinjemo slušanjem i traženjem razumijevanja za vaše specifične potrebe i ciljeve. Budite uvjereni znajući da naš tim gleda izvan fizičkih zidova kako bi razmotrio kako objekt može najbolje služiti klijentu, zajednici i okolišu. Pružanje transparentnosti, razmišljanje unaprijed i suradnja na realnim i troškovno učinkovitim rješenjima način su na koji definiramo uslugu. Pogledajte naše reference kako biste saznali zašto klijenti cijene ovu filozofiju.

VIDEO

LJUDI

Dobro je poznato kako su temelj svakog uspješnog i konkurentnog poslovanja upravo ljudi. U Tim-color d.o.o znamo kako je za razvoj cjelokupne kompanije nužno svim članovima tima osigurati stabilnost, omogućiti napredak i optimalne uvjete rada. Tako svojim zaposlenicima osiguravamo konstantno učenje i usavršavanje, napredak unutar kompanije i ispunjenje njihovih potencijala.

Vjerujemo da je baš to razlog zašto naši zaposlenici biraju Tim-color d.o.o za svojeg poslodavca.

više od

200

zaposlenika

više od

30

godina iskustva

Projekti

Tvrtku odlikuju profesionalnost i poštivanje rokova te stručnjaci koji posjeduju tehničko i organizacijsko znanje. Sa svojim iskustvom izrealizirali smo mnogobrojne objekte, što je vidljivo iz naših referenci.

više od

200

projekata

više od

50

energetskih projekata

više od

30

obnova

CERTIFIKATI