Gradimo puno više od zgrada.

Tvrtka Tim-color d.o.o. je obiteljska tvrtka koja posluje preko 20 godina.

Tvrtka Tim-color d.o.o. je obiteljska tvrtka koja posluje preko 20 godina.

Ljudi na prvom mjestu

Imati sjajne ljude razlog je zašto Tim-color postoji i danas.

Vođen vrijednostima

Naš rad pokreću povjerenje, suradnja, predanost, poštovanje i inovativnost.

Utvrđeni stručnjaci

Naši zaposlenici posjeduju stručno i organizacijsko znanje.

Pouzdani graditelji

Radite s timom koji daje dodatne korake kako bi vaš projekt premašio očekivanja. Naš tim postavlja prava pitanja, rješava probleme prije nego što nastanu i nudi alternativna rješenja, ako je potrebno, u skladu s vašim proračunom i rokovima.

Zašto nas odabrati

NAŠA MISIJA - Kvalitetom, točnošću isporuke i pouzdanošću pri realizaciji svojih usluga trajno ispunjavati potrebe i očekivanja naših investitora i ostalih zainteresiranih strana uz istovremenu brigu o zaštiti okoliša i očuvanju prirodnih resursa te sigurnosti i zaštiti zdravlja zaposlenika.

NAŠA VIZIJA - Postati prepoznata tvrtka u svojoj djelatnosti, zasnovana na načelima poslovne izvrsnosti i ekološke održivosti. Radit ćete s timom koji vjeruje da je razvoj odnosa ključan za uspjeh projekta. Stalo nam je do projekta i do vas. Uživat ćete raditi s tvrtkom koja vaš projekt stavlja na prvo mjesto i koja vas podržava tijekom i nakon izgradnje.

Naši ciljevi

Cilj nam je osigurati našim klijentima pružanje potpune usluge, od odluke o izvođenju radova do primopredaje objekata u optimalnim rokovima. Svaki projekt započinjemo slušanjem i traženjem razumijevanja za vaše specifične potrebe i ciljeve.
Budite uvjereni znajući da naš tim gleda izvan fizičkih zidova kako bi razmotrio kako objekt može najbolje služiti klijentu, zajednici i okolišu.

Pružanje transparentnosti, razmišljanje unaprijed i suradnja na realnim i troškovno učinkovitim rješenjima način su na koji definiramo uslugu. Pogledajte naše reference kako biste saznali zašto klijenti cijene ovu filozofiju.

NAši ljudi

Dobro je poznato kako su temelj svakog uspješnog i konkurentnog poslovanja upravo ljudi. U Tim-color d.o.o znamo kako je za razvoj cjelokupne kompanije nužno svim članovima tima osigurati stabilnost, omogućiti napredak i optimalne uvjete rada. Tako svojim zaposlenicima osiguravamo konstantno učenje i usavršavanje, napredak unutar kompanije i ispunjenje njihovih potencijala.

Vjerujemo da je baš to razlog zašto naši zaposlenici biraju Tim-color d.o.o za svojeg poslodavca.